Hirdetés

kreativ.lap.hu / Technikák és ötletek - magyar oldalak

Technikák és ötletek - magyar oldalak

Az 5letshop.com oldal egyedi ajándékok, dekorációk készítéséhez kínál ötleteket, sablonokat, lépésről-lépésre követhető leírásokat, ingyenesen letölthető anyagokat. 5letek a hímzésmintáktól a bélyegző készítésig, a húsvéti tojásoktól a karácsonyfadíszekig

Művész ellátó, művész kellékek, művészet, művészek, ingyenes rajztanfolyam. Festék, festékek, ecset, állvány, festőállvány, festővászon, ceruza, filctoll, írószer, papír írószer, minden egy helyen, ami a festészettel, rajzolással, művészettel kapcsolatos.

Kosárfonás, fonott kosár cikkek, tippek, ötletek, leírások

LED Art - A LED-szobrászat

hűtőmágnesek elkészítésének leírása

hobbi, kreatív, család

A portál barkácsolás, dekoráció, újrahasznosítás, kert és divat témakörben publikál olvasói ötleteket.

Kreatív pályázat: 2009. augusztus 25-ig

Hogyan készítsünk gyufakockát?

Kreatív alapanyagokból készült ajándékötletek, használati és dekorációs tárgyak elkészítése.

Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam és Online Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam, valamint rengeteg ötlet, hasznos tanács és inspiráció az alkotni vágyóknak

Batikolás

Katona Júlia könyve - Typotex Kiadó

Ez a blog egyszerű, praktikus, könnyen megvalósítható, többségében gyerekek által is elkészíthető ötletek gyűjteménye. Kreatív technikák leírása, sok videó és saját tapasztalat bemutatása teszi változatossá. De vannak itt háztartási praktikák és szépségápolási ötletek is. Minden, ami egy háziasszonyt, anyát kreatívvá tesz, egy lakást pedig otthonná, sőt igazi fészekké varázsol.

Fess egyedi kerámiát!

Kreatív hobby egyszerűen...

Kreatív ötletek innen-onnan

Kreatív Szoba

Kreatív vagyok - ötletek, leírások kezdőknek és profiknak az üvegfestéstől egészen a kreatív hulladék újrahasznosításig

Ötletek ünnepekre, gyerekeknek, esküvősöknek

Minden nap újabb dekorációs ötlet

Juhászné Jobbágy Mária kézműves ötletei

Egyszerűen szépek!

Ezen az oldalon sok segítséget kapsz, ahhoz, hogy kreatívan élhess a világban. Tudj, kötni, gyöngyöt fűzni, és még sorolhatnám. Ötleteket találsz ünnepekre, alkalmakra, vagy csak a hétköznapokra. Találsz nálunk, mintákat, leírásokat, képeket, videókat, sok hasznos dolgot. És mi nem csak arra ösztönzünk, hogy szép dolgokat készíts, hanem, hogy a fantáziád segítségével, újabb dolgokat alkothass.

Alkotni valamit a semmiből, valami újat és eredetit létrehozni mindig is motivált. Ennek a gondolatiságnak köszönhetően ismerhettem meg egy mára már szinte feledésbe merült népművészeti irányzatot. A töklámpák 100%-os kézműves alkotások, mindig is kiemelkedik a megszokott tömegtermékek közül, így időtálló és hosszú távú élményt biztosít csodálóinak.

Változatos technikák, fantasztikus ötletek.

A MyDesing termékek lehetővé teszik, hogy otthon elkészítsd saját képeiddel grafikáiddal pólódat, bögrédet, naptáradat vagy akár borospalackodat.

Kreatív hobby foglalkozások, haladó és mesterkurzusok iskoláknak, óvodáknak.Fejlesztő kreatív hobby tanfolyamok gyermekeknek és felnőtteknek, óvónőknek, tanároknak. Kreatív hobby foglalkozás az újabb technikákból minden alkotni vágyónak.

Jobb agyféltekés rajztanfolyam, a színek világa festőtanfolyam

Kreatív ötletek, fázisfotókkal, leírásokkal

Szeretne kreatív ötletekhez, technikákhoz jutni? Látogasson el Rayher kreatív centerünkbe, és különböző tippeket adunk önnek akár karácsonyra, bármilyen ünnepre. Bármilyen ünnepre is legyen szüksége nálunk azt megtalálja. Talál nálunk üzletlistát is, ahol beszerezheti az ötleteinkhez szükséges dolgokat, tárgyakat.

Kreatív rovat

Sajátkezű alkotások webhelye

Különböző technikák, anyagok, ötletek-lépésről,lépésre

Sk.Kreatív

Hőre olvadó ragasztóbevonattal ellátott strasszkövek ruhára, cipőre, körömre, dísztárgyra

Kreatív technikák bemutatása lépésről-lépésre, tippek és tanácsok, képekkel, ábrákkal kezdőknek és haladóknak!

crazy patchwork technika (mintadarabok, részletes útmutató az öltéstípusokhoz és tippek az elkészítéshez)

Tiffany-hatású üvegfóliázás

Üvegfestő tanoda: az üvegfestés technikájáról mindenkinek. Üvegfestés gyakorlata a-tól z-ig, kezdő kreatívoknak és haladó üvegfestőknek egyaránt: hasznos fortélyok, ajándék készítési tippek, üvegfestő ötletek, hogyan csináld útmutatók. Üvegfestő kulisszatitkok és minden ami üveg. Üveg díszítés, -festés, újrahasznosítás, üvegdekorációk és üveg ajándékok készítése.

Ez a blog különböző technikákról, praktikákról és egyéb érdekességekről szól. Találhatsz egyedi táskákat, saját készítésű ékszereket, de extra mézeskalácsokat is. Természetesen lehetőséged van mindezeket elsajátítani is a leközölt leírások, sablonok és útmutatók segítségével. A téma iránt érdeklődök találhatnak még könyv- és eseményajánlót is.

Meghatározás:

A kreatív.lap a kézműves és a mai modern hobbi technikákat bemutató, dekorációs és ajándék készítési ötleteket és azok megvalósításának leírásait tartalmazó honlapok gyűjteménye.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Technikák és ötletek - magyar oldalak
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés