Hirdetés

kreativ.lap.hu / Ötletek gyerekeknek

Ötletek gyerekeknek

Sok szülőben felmerülhet a kérdés: hogyan foglaljam le örökmozgó gyerekem, pláne, ha rosszra fordul az idő, s nem lehet kimenni a kertbe vagy a játszótérre? A megoldás egyszerű: üljünk le, s alkossunk közösen. Ne féljünk tőle, a szülők is jól fogják érezni magukat. A közös alkotáshoz igyekszem minél több, könnyen elkészíthető, kreatív ötletet bemutatni az oldalamon.

„Sokkal több gondolat, kép van egy kicsi gyerek agyában, mint azt mi felnőttek gondolnánk.” Olyan kreatív ötleteket ajánlok gyerekek részére, ami megmozgatja a fantáziájukat és szabad alkotásra ösztönzi őket.Ez hozzájárul egy olyan gondolkodásmód elsajátításához, ami felnőttként is kreatív problémamegoldásra ösztönöz.

Képességfejlesztő meglepetéscsomag hírlevélben!

66 ajándék ötlet!

Gumikarkötő - Loom band's készítés színes gumikarikákból. Készíts karkötőket, gyűrűket, hajgumikat. Az egyik legsikeresebb "csináld magad" játék a világon. Tekerd, csavard, hurkold és hozz létre csodálatos ékszereket a színes LOOM - gumikarkötő készleteddel! A játék fejleszti a kézügyességet, kreativitást. 5 éves kortól kitűnő szórakozást nyújt a gyermekeknek.

Ötletek óvodás gyerekeknek

A gyurma jó játék, gyurmázni jó. Kiváló fejlesztőeszköz is, és nagyszerűen kombinálható a játékos nyelvtanulással.

Gyerekek számára saját kezűleg elkészíthető homokkép.

Nagyi ötletei játékkészítésre lim-lomokból.

Kreatív és gondolkodás ösztönző játékok a nagyvilágból

14 projekt

mamazon blog

Ötletek a gyermek fantáziájának és kézügyességének fejlesztésére

A Kreatív - Öko Játszóház blog olyan egyszerűen elkészíthető ötletek gyűjteménye, amelyek a háztartásban keletkező szelektív hulladékokat veszi alapanyagul. Az ötletadók leginkább a gyermekek s, közösen is készülnek a művek. Igyekszünk használható tárgyakat, játékokat készíteni, kevésbé dekorációkat. A környezetvédelem, a kreativitás és a játék így járnak kézenfogva nálunk. Ez ma nagyon fontos.

Agyagozás, kerámia szakkör csütörtökönként a Kőbányán, kicsiknek és nagyoknak!

Kreatív ötletek a pillangókkal

Képekkel illusztrált összeállítás a legismertebb technikákról.

Látogatók által írt tanácsok, tippek, trükkök.

Otthon gyerekekkel könnyen megvalósítható játékötletek, alkotások tárháza

Felnőtteknek, gyerekeknek a közös játékhoz, alkotáshoz, az együtt töltött idő hasznossá tételéhez, különböző technikák kipróbálásával. Az oldalon az általam készített alkotásokat lehet megtalálni. Terveim szerint egy nagy kreatív és játék gyűjteményt szeretnék létrehozni ezen az oldalon, melyben az érték saját kezünk munkája.

fajátékok sajátkezűleg

Sok-sok ötlet kreatív anyukák és ügyes gyermekek részére

Könyvismertetés. A teljes könyv letölthető.

Ötletek textilből

A gyerekek tevékenységek végzése közben tanulnak a legkönnyebben nyelveket. Mókás ujjbábok készítése közben észrevétlenül szippantják magukba az angolt.

Több mint 50 különböző ötlet!

Virágkötészeti foglalkozások általános iskolásoknak.

Álomkuckó - Waldorf babák készítésének leírása Környezetünket mindig feldobja egy-egy alkalomhoz vagy évszakhoz illő dekoráció, mely üde színfoltja lehet lakásunknak és kertünknek.

Ötletbörze az izgalmas otthoni gyerekösszejövetelekhez

Meghatározás:

A kreatív.lap a kézműves és a mai modern hobbi technikákat bemutató, dekorációs és ajándék készítési ötleteket és azok megvalósításának leírásait tartalmazó honlapok gyűjteménye.

A kreatív.lap a kézműves és a mai modern hobbi technikákat bemutató, dekorációs és ajándék készítési ötleteket és azok megvalósításának leírásait tartalmazó honlapok gyűjteménye.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Ötletek gyerekeknek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés